Üdvözlöm a Webromedia Informatika bemutatkozó oldalán!

Cseh Róbert vagyok, a Webromedia Informatika alapítója. 1998 óta foglalkozom az informatika és a multimédia világával. Ekkor kezdtem el a lakossági célú számítógépek javítását, majd a weboldalak tervezését, készítését. Az elmúlt több mint másfél évtized alatt sikerült együtt fejlődnöm a magyarországi internet világával, figyelemmel kísérve a felhasználói szokások alakulását is. Így számtalan ismeretanyagot és tapasztalatot sikerült begyűjtenem az évek során.

2011-óta foglalkozom a Google keresőoptimalizálással, valamint az online marketinggel, és social médiával is.

2011-2013 között Magyarország egyik piacvezető webfejlesztő cégénél szereztem a legtöbb tapasztalatom a KKV szektor részére kínált informatikai, és egyéb online rendszer – webes megoldások tekintetében.

Egyéni vállalkozásomat 2012.júniusában indítottam el, amelyben szemléletmódomat elsősorban az ügyfélközpontúság és a stratégiai szintű problémamegoldás jellemzi. Megbízóim, partnereim érdekeit képviselem minden egyes projektben, ahol elvárt a megfelelő eredmények elérése, ár-érték alapú rendszerek kiválasztása vagy létrehozása.

Célom, olyan egyedi informatikai tevékenységet végezni, amely segít Önnek céljai megvalósításában, a költséghatékonyság növelésében, megbízható informatikai partneri együttműködés kialakításában.

A szolgáltatásokat is ennek megfelelően alakítottuk ki.  Az egyes részek megvalósításában a munkatársaimmal közösen végezzük el a feladatokat, akik szintén több éves, magas színvonalú szakmai múlttal rendelkeznek. Így több szakember minőségi tudását tudjuk koncentrálni egy-egy feladatba, így biztosítva a hatékonyságot és gyorsaságot is.

Sikereink, eredményeink minden esetben a közösen megépített és kialakított tervek alapján készülő projektek, honlapok, és marketing megoldások által valósul meg.

Csapatunk tagjai:

 • webdesigner (és sitebuilder) – grafikus, aki a minőségi logók és arculattervek, egyéb dizájn és arculati elemek, formavilág kialakításában, kiadványok, névjegykártyák, szórólapok készítésében tevékenykedik.
 • programozó – a minőségi programozói fejlesztéseket végzi.
 • tartalomszolgáltató – weboldalak tartalmi és keresőoptimalizálási szempontból fontos szövegrészek megírását végzi.
 • tartalomfeltöltő – aki a nagyobb terjedelmű rendszerek esetén a tartalmak, adatbázisok, termékek, termék adatlapok feltöltését végzi.
 • rendszergazda – aki a teljes informatikai háttér rendszer zavartalan működését felügyeli és szükség esetén beavatkozik, hardveres és szoftveres javításokat végzi.
 • Projektmenedzser (PM) – aki a teljes fejlesztési folyamatot ismeri, felügyeli és irányítja azt, tartja a kapcsolatot a megbízókkal, ügyfelekkel, részt vesz a webmarketing és online kampányok bonyolításában

Minden esetben olyan szakmai megoldásokat alkalmazunk, amivel az online világban rejlő lehetőségeket kihasználva versenytársai előtt tud haladni.

A legtöbb esetben stratégiában gondolkozom. Így közvetlen érdekem, hogy az általam képviselt cég eredményeket hozzon és profitáljon, hiszen abból van nekünk is további eredmény.

Minden esetben arra törekszem, hogy hosszú távú együttműködést alakítsak ki.

Pályafutásom során több cégnek segítettem már, hogy egy újabb bevételi forrást találjanak az internet segítségével. Főleg magánszemélyek, kis- és középvállalkozók a vállalkozás partnerei. Az együttműködésünk alatt rengeteg hasznos információval szolgálhatunk egymásnak, amelyet közösen átbeszélve nem csak az online világban lehet érvényesíteni.

Több saját sikeres honlapom is van, amivel bebizonyítottam, hogy költségtakarékos módon is ki lehet tűnni a sok szürke egyhangú, szinte már-már reklámzajnak nevezett honlap rengetegből ( gocsejflaszter.hu, fogyokuracentrum.hu,  etrendvilag.hu, laviapension.hu, stb. ).

Úgy gondolom, hogy jelenlegi tapasztalatunkkal Önnek is segíteni tudunk abban, hogy informatikai rendszere megbízható, naprakész, hatékony, honlapja pedig ne csak egy  legyen a sok szürke weboldal közül!

Az alábbi területeken tudok Önnek segíteni gyorsan, precízen és GARANCIÁVAL:

 • Weboldal, webshop, blogok, stb. készítése
 • Weboldal elemzés, hibák, hiányosságok feltárása
 • Online marketing tanácsadás, stratégia kialakítása.
 • Keresőmarketing és keresőoptimalizálás.
 • WordPress -alapú oldalak készítése – oktatás
 • Domain ügyintézés és webtárhely szolgáltatás
 • Számítógépek (pc), laptopok, notebookok, táblagépek, alkatrészbeszerzés
 • Kamerarendszer telepítése (online megfigyeléssel), rögzítővel, teljes rendszer kiépítés.
 • Egyedi igények alapján alkalmazás vagy szoftver fejlesztése (Pl: bevétel nyilvántartó, készletkezelő, hírlevél modul, CRM, HR modul, stb.)
 • Informatikai jellegű pályázatokban történő aktív részvétel, és projekt menedzsment.

Amennyiben weboldalt, webáruházat készítünk, segítünk az elindulásban, betanítjuk a teljes rendszert és 1 éven át figyelemmel kísérjük az új weboldal teljesítményét, ha szükséges javaslatot teszünk és beavatkozunk az eredményesség érdekében. Ezt a szolgáltatásunkat minden általunk készített weboldalunkhoz díjmentesen biztosítjuk.

Számítunk megtisztelő bizalmára! Találkozzunk, beszéljünk személyesen is!

Üdvözlettel, Cseh Róbert

(cégvezető-tulajdonos)