Webáruház nyitása egyszerűen, hatékony eladást segítő eszközökkel és stratégiával.

Egy internetes webáruház elindítása, üzemeltetése talán az egyik legolcsóbb kereskedelmi lehetőség.  Külföldön már szinte mindenki, aki házi készítésű terméket állít elő (nyakláncok, táskák, varrott babacipők, bőrdíszműves termékek,  kreatív, vagy hobbi dolgok, stb.) is saját webáruházban értékesít. Nem is csoda. Hiszen ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a hatékony eladásnak. Felsorolni sem egyszerű azon lehetőségek számát, amivel folyamatosan fenntartható az érdeklődés, népszerűsíthető az adott késztermék. Hazánkban és a nagyvilágban is szinte minden esetben találhatunk a portékánkat érdeklő vásárlót.

Az automatizmusoknak köszönhetően nagyon sokféle “eladót” helyettesítő módszert alkalmazhatunk vásárlóink megnyerésére, ezáltal az eladások számának így a várható bevételek  növelésére is.

Egy jól megépített rendszer számos olyan dologra megtanítható, ami rengeteg munkát vehet le a vállunkról. Értesítést küld nekünk, ha egy termék elfogyott, vagy ha az adott termék alacsony raktárkészleten van, és rendelni kell belőle. De egyben tájékoztathatja is a vásárlót, hogy mikor lesz újra kapható az adott termék. Ösztönző üzeneteket jeleníthet meg a vásárlás során, ha most még 1-et vásárol kedvezményt kap, vagy ha még 1200 Ft értékben vásárol valamit, akkor ingyen házhoz is viszik rendelését. És sorolhatnánk még… Ami az egészben a legjobb, hogy nem kell mindent fejben tartanunk. A rendszer a nap 24 órájában fogad be rendeléseket, küld értesítéseket, végzi az eladók dolgát, fáradhatatlanul.

Itt is fontos kielemezni a célközönség és piaci versenytársak szokásait.

Induló webáruház csomag, bruttó: 120.000 Ft -tól.*

* Az alapvető működéshez szükséges webáruházi funkciókat tartalmazza.

Részletekről érdeklődjön és kérjen pontos ajánlatot.