MI IS AZ A CLOUDIUS ERP? 

A Cloudius Corporate System – A magyar piaci viszonyokra és igényekre fejlesztett vállalatirányítási rendszer.

Ennek köszönhetően, már nem csak a multinacionális cégek és nagyvállalatok kiváltsága egy ilyen rendszer bevezetése és használata,  hanem a KKV szektor

minden egyes résztvevőjének kínálunk elérhető áron megoldást a mindennapi működésükhöz.

A rendszer sajátossága és előnye az átlátható ügyvitel, naprakész információk, pontos határidők, stabilitás, gyorsaság, zöld IT (környezettudatosság elve) által valósul meg.

A Cloudius Corporate System a vállalatirányítás komplex tevékenységet támogatja és segíti elő a napjainkban elérhető modern technológiákkal, és módszerekkel.

A rendszer fő tervezési elve a minél hatékonyabb munka elősegítése. Ennek egyik eleme felhasználóbarátság. A dolgozók számára minél jobban kézre áll a rendszer, annál szivesebben használják, és annál könnyebben tanulják meg egy-egy új modul vagy részrendszer használatát. Másik eleme a munka megkönnyítés A rendszer, ahogy a neve is mutatja, kihasználja a manapság egyre népszerűbb felhő lehetőségeit is. Platformtől függetlenül, bármilyen operációs rendszer alól használható, csak egy böngésző szükséges hozzá. Így akár okostelefonról, vagy tabletről is elérhető, és használható. További előnye, hogy a felhasználók nincsenek egy számítógéphez kötve, bármilyen gépről bejelentkezve ugyanazt a felületet érhetik el. Természetesen amennyiben erre szükség van, a hozzáférés korlátozható is.

Hamarosan részletek itt…