cloudiusVállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink számára az egyes informatikai rendszerek bevezetése alkalmával, Pl: weboldal és webáruház, online marketing, vállalatirányítási rendszer, egyedi fejlesztések, CRM, stb. rendszerekhez  segítsen megfelelő finanszírozási hátteret találni a teljeskörű szakmai segítségnyújtás mellett.

A megfelelő hatékonyságot és eredményességet szem előtt tartva törekszünk a pályáztatásban részt vevő szervezetekkel való folyamatos és rugalmas együttműködésre.

A rendelkezésre álló keretek és feltételek mellett segítjük a projektek lehetőség szerint zökkenőmentes időbeli lebonyolítását az elvárásoknak megfelelően.

szechenyi2020Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az adott projektbe fektetett idő és ráfordítások a lehető legjobban hasznosuljanak és azok minden közreműködő számára mielőbb eredményt is hozzanak.

Ennek érdekében teljeskörűen segítünk:

- megtalálni a megfelelő hazai finanszírozási lehetősége(ke)t a vállalkozása számára - pályázati projektek kialakítása - pályázatok előkészítése - előminősítés bonyolítása - pályázati dokumentáció elkészítése - pályázatok lebonyolítása a legelső momentumtól kezdve, a kivitelezésen keresztül egészen a támogatás lehívásáig! - pályázatok nyomon követése a fenntartási időszak végéig - záró dokumentáció benyújtása

Referenciáink:

regi_uj_oldal1. Ergo Dress Kft. - Vállalatirányítási rendszer és Cégbemutató weboldal készítése G.O.P pályázat keretein belül.

2. Göcsejflaszter Kft. - Vállalatirányítási rendszer és Cégbemutató weboldal készítése G.O.P pályázat keretein belül.

3. Kamex Kft. - Vállalatirányítási rendszer és Cégbemutató weboldal készítése.

4. Prato Verde Kft. - Vállalatirányítási rendszer és Cégbemutató weboldal készítése G.O.P pályázat keretein belül.

5. Concretin Kft. - Vállalatirányítási rendszer és Cégbemutató weboldal készítése G.O.P pályázat keretein belül.

6. Szilassy & Türk Kft. - Vállalatirányítási rendszer és 3D tervezőszoftver (SolidWorks) bevezetése