A reszponzív webdesign

responsivA reszponzív webdesign lényege, hogy a különböző méretű és felbontású kijelzőkhöz igazodva, eltérő stílus szabályokat alkalmazunk, de ugyanazt a tartalmat jelenítjük meg minden eszközön. A reszponzív webdesignal elkészült weboldalak tökéletesen jelennek meg tableten, mobilon és monitorokon is.

Miért ajánljuk a reszponzív webdesign használatát?

A weboldalaink megtekintésére használt eszközök folyamatosan változnak. Hihetetlen gyorsasággal jönnek ki az újabb és újabb méretű és felbontású okostelefonok, tabletek. Vége tehát annak a korszaknak, amikor a weben egyetlen felbontásra, egyetlen kijelző méretre koncentráltunk, mivel honlapunkat sokkal színesebb palettán nézik a látogatók.

Van aki okostelefonról, van aki tabletről és van aki laptopról vagy hagyományos asztali gépről érkezik. Milyen jó is lenne ha egyetlen honlappal mindhárom kijelzőn könnyen olvasható tartalma és rugalmasan működő, szép designja lehetne weboldalunknak.Ebben segít a reszponzív webdesign, amelynek során több méretben készítjük el a grafikát, így a változó felbontás és kijelző méret mellett is, a szépen megjelenő képek, az olvasható betűméret és a könnyű navigáció miatt, komfortosan érzi magát weboldalunkon a látogató.

 

Miért válasszunk mobilbarát felépítésű weboldalt?

 

 • 2,3 millióan használnak okostelefont, nagy részük fiatal,
  magas státusú és magas iskolai végzettségű ember.
 • A hagyományos weboldalakat nem mobilra tervezték,
  egy mobil oldal tökéletes megjelenésű és gyorsan betöltődik.
 • Nincs szükség számítógépre ahhoz, hogy internetezhessünk,
  okostelefon segítségével bárhol, bármikor böngészhetünk.
 • Szerezzen előnyt konkurenseivel szemben,
  legyen Ön is az elsők között!